27 augustus 2021 8:45


Psalmen Marathon.

Er mag weer meer gezongen worden in de kerken en dat willen we vieren! De Ontmoetingskerk Gouda zal op zaterdag 30 oktober van dit jaar een psalmen marathon realiseren. We doen dit grotendeels aan de hand van het liedboek uit 2013.

Om alle 150 psalmen (in diverse uitvoeringen) achter elkaar te kunnen zingen hebben we naast een ruime hoeveelheid zangers (gemeenteleden van de Goudse kerken en andere belangstellenden) ook begeleiders (organisten/pianisten) en voorzangers nodig, waarbij je kunt denken aan solozangers of groepen zangers die zich willen inzetten om een paar liederen voor deze dag voor te bereiden.

Er komt op de website van de Ontmoetingskerk een intekenlijst, zodat deelnemers een blokje kunnen aangeven dat ze er sowieso zijn. De Psalmen van dat blokje kunnen ze dan alvast wat beter inoefenen. Willen jullie dit initiatief helpen dragen? En bekend maken? En: kennen jullie musici, zangers/groepen die ons willen ondersteunen? Niet alle melodieën zijn goed bekend immers. We willen zaterdag 30 oktober om 8 uur ’s ochtends starten en hopen tussen 21 en 21.30 uur met psalm 150 af te sluiten.

Het spreekt voor zich dat er tijdens deze dag ook met de inwendige mens rekening wordt gehouden: op gezette tijden is er een maaltijd, te beginnen met een ontbijt vanaf 7.30 uur, en gedurende de dag is er altijd drinken en iets lekkers voor de aanwezigen. We hopen op veel enthousiaste deelnemers. 

Online inschrijven

Mochten er nog vragen zijn dan kan dat bij mij, via martyn_vroom@hotmail.com of 06 105 135 82 

Met vriendelijke groet,

Mede namens Hilmar, Han, Joost en Hermy,
Martijn Vroom